25 Aralık 2015 Cuma

AMAN POSTACI GELMESİN

Yolunu dört gözle beklediğimiz, askerimizden, sevgilimizden, arkadaşımızdan velhasıl ümitlerimizin coşkularımızın mutlu haberlerini getiren, uğruna "bak postacı geliyor selam veriyor.." diye şarkılar yazdığımız o postacılar yok artık. Şimdi o haberlerin, mektupların, bayram tebriklerinin yerine faturalar, banka ekstreleri getiren ve son olarak da canımızı birhayli acıtan TRAFİK CEZALARI taşıyan postacılara dönüştü.
Sanırım artık tuzaklar olmadık yerlere kuruluyor ve bu tuzakların başına da gizli kameralar yerleştiriliyor ve birkaç gün sonra da sevimli postacı kapıya dayanıyor.
2 Aralıkta ilk cezamı kesmişler orada yazıyor " İhlal süresi 1 dakika bedel 88 TL neyse ödedik. Kaldı ki kurallara harfiyen uymakla övünüyorduk ama öyle olmadığı fotoğrafıyla kanıtlandı ve "Lazın dediği gibi bu da bana ders olsun" dedik. Bu gün yine kapı çaldı yine tanıdık postacı içimiz cızz etti.
cenazeye yetişmek için önümüzü kesip bizi kıpırtısız bırakan Istanbul trafiğine ceza yok ama cenazemize yetişelim kaybı telafi edelim diye gaza biraz dokunduk " 104 km. ile tuzaklardan birine yakalanmışız" ceza 391 TL. tabii bu bize yol su elektrik olarak geri dönecek eminim. Daha çok yol demek daha çok araba  ve daha çok trafik cezası, daha çok yakıt ve daha çok kazanç. Daha çok su demek daha çok suya zam daha çok elektrik faturası vs. Evvelki ay Konya'ya arabayla gitmiştim. birçok defa şehirde kayboldum. Buralarda kameralara yakalandıysam eğer bu yılki tatil parasını harcadım demektir. AMAN POSTACI LÜTFEN GELME BEKLENMİYORSUN.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder